Sådan vælger du den bedste flyverdragt til dit barn

Når efteråret er over os og vinterens kulde så småt begynder at komme snigende, så er det på tide at investere i varmt og praktisk vintertøj til de søde små. Udover vinterjakken og de varme vinterstøvler, så er flyverdragten en absolut uundværlige klassiker når den lille spirrevip skal klædes praktisk og varmt på i årets koldeste måneder.

Men hvilke krav skal du egentlig stille til dit barns nye flyverdragt – og hvad skal den kunne holde til? Der findes et hav af forskellige råd, overvejelser og tips til at udvælge den helt perfekte flyverdragt. Vi har samlet de allervigtigste til dig lige her.

Først og fremmest er det enormt vigtigt at vælge en flyverdragt, som passer til dit barns behov. Skal familiens mindste primært bruge flyverdragten under transporten til og fra børnehaven? Eller er dit barn omvendt en værre krudtugle, der mere end ofte opholder sig udendørs og som holder af at lege i sandkassen og hoppe i vandpytterne? Er førstnævnte scenarie tilfældet, så kan valget uden problemer falde på en overgangsflyverdragt, der som udgangspunkt bare er udstyret med de mest essentielle brugsegenskaber. Er det modsat sidstnævnte, der i højere grad gør sig gældende, så bør du i stedet gå efter en dragt, der er vind- og vandtæt, slidstærk og som samtidig holder ekstra godt på varmen i årets koldeste måneder.

Dit barns aktivitetsniveau går desuden hånd i hånd med brugssituationen. Det er derfor altid vigtigt at vælge en flyverdragt, som dit barn kan bevæge sig frit i. Har du et meget aktivt barn, så bør du dog også samtidig sikre dig, at den nye flyverdragt er ekstra polstret på knæ og numse, da det er her, flyverdragten oftest slides hurtigst.

Når først overvejelserne om brugssituationer og aktivitetsniveau er på plads, så kan du rette blikket mod flyverdragtens mange forskellige brugsegenskaber, innovative teknologier og specielle features. Det første råd, som vi vil give dig her er at investere i en flyverdragt der er omkring én størrelse for stor til din lille spirrevip. Det lyder måske ikke umiddelbart som logik i dine øre, men ved at følge dette råd sørger du for, at dit barn kan vokse og dermed bruge flyverdragten flere sæsoner frem og, endnu vigtigere, at der er plads til en ekstra, tyk trøje på de særligt kolde vinterdage. Derudover er det en god ide at vælge en flyverdragt, som dit barn selv kan tage på og af igen. Vælger du en dragt uden alt for mange detaljer og snore øger du både dit barns sikkerhed og sikrer samtidig, at dit barn har lettere ved selv at iklæde sig dragten. Lige netop derfor bør du også gå efter en model med velcrolukning eller én gennemgående lynlås i stedet for snører eller trykknapper indtil dit barns motorik er fuldstændig på plads. Velcrolukningen er ikke bare smart og enkelt, men afskærmer samtidig også fuldstændig for kulde og regn.

Netop af sikkerhedsmæssige grunde bør du også vælge en flyverdragt med en let aftagelig hætte, der kan knappes af og på og som ikke er udstyret med hverken elastikker eller snører ved hals- og hætteområdet, da det er et absolut sikkerheds no-go. Desuden er det altid, uanset brugssituation, en fornuftig ide at vælge en flyverdragt med reflekser eller fikse refleksdetaljer, som gør dit barn synlig i trafikken. Reflekserne højner dit barns trafiksikkerhed markant og de er guld værd de allermørkeste morgner og eftermiddage. Følger du disse enkelte forholdsregler, undgår du, at dit barn hænger fast ved klatring i træer og legestativer samtidig med, at du også sikrer, at dit barn altid er fuldstændig synlig i trafikken.

Ligesom det gør sig gældende ved vinterjakker og regnjakker til børn, så vil vi opfordrer dig til at vælge en flyverdragt med en vandtæthed på minimum de 3-5000 mm. og en åndbarhed på omkring de 5000 mg/2. Flyverdragten skal nemlig ikke kun holde vand, sne og slud ude men også samtidig give din lille spirrevips krop mulighed for at ånde, når der bliver tumlet rundt i eksempelvis sneen eller på legepladsen.

Barn på is i flyverdragt

Vender vi blikket mod flyverdragtens inderside, så er det endvidere en god ide at gå efter en dragt med vindfang ved ærmer og fødder, da det hjælper med at afskærme blæst og kulde på dit barns særligt udsatte områder. Derudover bør du altid vælge en flyverdragt til børn med glat fór, der bliver siddende, når dit barn tager dragten af og som desuden er udstyret med et tykkere lag polstring omkring knæene og numsen. Det sikrer nemlig at dit barn kan kravle og sidde på jorden eller i sandkassen uden at få en kold numse eller opslide flyverdragten allerede efter én sæson. Sidst men absolut ikke mindst, så anbefaler vi dig at vælge en flyverdragt, der udover at besidde de ovenstående egenskaber også tillader tørretumbling. Det er nemlig en stor fordel at dragten hurtigt og enkelt kan vaskes og tørres, så den er klar igen til dagen efter, hvis den skulle være blevet en smule beskidt efter en hel dag med leg og sjov.

10 smarte og praktiske Reima flyverdragter til børn

Nu har du fået vores absolut bedste tips og råd til at vælge den helt rigtige og bedste flyverdragt til familiens mindste. Nu kommer den næste udfordring. Der findes nemlig et hav af forskellige børnetøjsmærker, der designer og fremstiller funktionelle flyverdragter til børn i et væld af farver, materialer og modeller og det kan ærlig talt være noget nær en jungle at finde rundt i.

Derfor har vi sørget for at samle vores bud på de 10 bedste flyverdragter til børn fra et af vores absolut yndlingsmærker, når det kommer til børnetøj og især den klassiske flyverdragt: Reima. I over 70 år har Reima arbejdet hårdt for at fremme glæden ved udendørsleg, og mærket er i verdensførende inden for fremstillingen af overtøj til børn. Mærket har i mange år formået at designe og producere flyverdragter i aboslut verdensklasse. Mærkets populære dragter er gentagende gange blevet kåret som de absolut bedste sammenlignet med et hav af dyre såvel som billige mærker. Reima stiller desuden strenge krav til brugen af kemikalier såvel som til dragtens ydeevne og holdbarhed. Vælger du at investere i en af Reimas smarte og funktionelle flyverdragter investerer du altså aktivt i dit barns velvære, i bæredygtige løsninger og falder valget på en Reima flyverdragt på tilbud kan du ovenikøbet spare rigtig mange penge.

De 10 bedste bud på Reima flyverdragter på tilbud:        

Reima - Flyverdragt

 Reima Tromssa Flyverdragt 
1.099,95  769,95 kr.

Vi er helt vilde med flyverdragtens flotte lilla farve og dragtens praktiske forlommer. Denne model har en ultra høj slidstyrke- og åndbarhed samt en vandtæthed på imponerende 12000 mm. Dragten har desuden praktiske tapede sømme, som sørger for, at regn og blæst ikke sniger sig ind selv ved de mindste syninger. Derudover har modellen yderst praktiske indvendige seler og gummistropper ved benene, så flyverdragten stadig sidder præcist hvor den skal selvom din lille krudtugle leger og tumler rundt udenfor. Flyverdragten er desuden udstyret med en praktisk gennemgående lynlås lukning og en aftagelig hætte. Egenskaber, som er fuldstændig efter bogen. Sidst men ikke mindst er det værd at nævne, at dragten kan tørretumbles og har et indvendigt navneskilt, som reducerer risikoen for forvirring i børnehaven eller fritidsordningen betydeligt.

Reimatec flyverdragt

Reima Gotland flyverdragt
999,95 699,95 kr.

Nummer to på vores liste er denne farverige sag. Der er flere grunde til, at denne Reima flyverdragt er med på listen. Først og fremmest sørger den pangfarvede sag og den imiterede pelshætte for at give et forfriskende og smart indspark på de ellers ofte kolde og triste vinterdage. Retter vi fokus på dragtens inderside og praktiske funktioner, så kan vi derudover med glæde fortælle dig, at flyverdragtens vandtæthed er på hele 15000 mm. og at slidstyrken er på 40000. Samtidig har modellen aftagelig hætte og praktisk elastik i både ærmer og ben, der beskytter det lille pus mod den værste blæst og kulde. Modellen har desuden praktiske inderlommer og gummistropper ved benene, der holder buksebenene godt på plads omkring støvlen. Synes du, at farven er en tand for skarp, så kan du naturligvis også vælge denne praktiske og flotte Reima flyverdragt i sort, grå eller navy.

Reima - Flyverdragt

Reima Copenhagen flyverdragt
899,95 699,95 kr.

Her er vores bud på en flyverdragt med et mere utraditionelt snit. I stedet for den klassiske gennemgående lynlåslukning har denne dragt en funktionel dobbelt lynlås, som gør det let som en leg for din lille guldklump at komme ind og ud af dragten. Flyverdragten har enormt god pasform og bevægelsesfrihed samt en vandtæthed på hele 15000 mm. samt tapede sømme. Det er alt sammen din garanti for, at din lille tumling holdes tør og varm gennem det danske vejrs mange, mange regnbyger og ubarmhjertige minusgrader.

Reima Riemu flyverdragt (http://www.kids-world.dk/reima-dundragt-riemu-sort-p-51046.html)

999,95 699,95

Der er særligt to grunde til, at denne flyverdragt blev tilføjet til listen. Først og fremmest er besparelsen på dragten virkelig god. Du får nærmest ikke bedre eller billigere, så hvis du har mulighed for det, så anbefaler vi dig at slå til med det samme. Dernæst valgte vi denne model, fordi det er en overgangsflyverdragt til både drenge og piger, der kan bruges i alle det danske vejrs lidt underlige og ustadige overgangsperioder. Flyverdragten er udarbejdet i 100% polyester og har både høj vind- og vandtæthed. Oveni hatten har dragten praktiske gummistropper til benene og en høj bevægelsesfrihed, der tilsammen sikrer den mest komfortable pasform mens der bliver leget og tumlet i børnehaven, skolen eller fritidsordningen.

Reima - Flyverdragt

Reima Muhvi flyverdragt 
1.299,95 899,95 kr.

Den femte flyverdragt på listen må så absolut siges at leve op til alle tænkelige krav, der måtte være til en kvalitetsflyverdragt. Flyverdragten har nemlig en slidstyrke på 35000, en vandtæthed på 15000 mm. og sidst men ikke mindst en åndbarhed på 5000 mvp. Som du nok kan fornemme, så er det her altså en flyverdragt i enormt høj kvalitet, der er fremstillet med et tykt fór i 100% polyester. Dragten har en aftagelig hætte, justerbar elastik i taljen samt vind- og vandtætte sømme.

Dette er alle egenskaber, som sørger for, at flyverdragten holder dit barn varmt og tørt når det danske vintervejr viser sig fra sin allerværste side. Men de praktiske funktioner og innovative finesser stopper langt fra her. Modellen er nemlig også udstyret med gummistropper ved fødderne og indvendige seler, der sikrer høj bevægelsesfrihed og reducerer risikoen for, at der kommer sne eller regnvand ned i den mindstes vinterstøvler. Sidst men ikke mindst er dragten udstyret med praktiske reflekser, et indvendigt navneskilt og det sødeste blomstermønster, som med garanti vil falde i mange små pigers smag. Alt i alt er der tale om en flyverdragt, som er det helt oplagte valg, hvis du er villig til at spendere lidt ekstra for at topkvalitet og funktionelle brugsegenskaber.

Reima - Flyverdragt

Reima Vinst flyverdragt
999,95 499,95 kr.

Vi er vilde med flotte mønstre og prangende farver til familiens små spirrevipper. Denne model er naturligvis ingen undtagelse. Foruden det smarte, stribede design er dragten samtidig udstyret med en lækker pelskrave, en god pasform og en praktisk hætte, der kan knappes af og på efter behov eller i tilfælde af, at flyverdragten skal en tur i vaskemaskinen. Det er normalvis hverdagskost, hvis din lille krudtugle elsker at tumle rundt udenfor og så er det heldigt, at dragten kan vaskes ved 40 grader og desuden tåler en tur i tørretumbleren. Dragten har desuden forstærkning på numse og knæ samt vind- og vandtætte sømme og en særdeles høj slidstyrke. Som du nok kan fornemme, så er denne flyverdragt et oplagt valg, hvis du søger en særligt robust flyverdragt til en overkommelig pris.

Reima - Flyverdragt

Reima overgangsflyverdragt
1099,95 549,95 kr.

Lige netop fordi overgangsperioder dominerer størstedelen af det danske vejr, så har vi valgt at inkluderer endnu en overgangsflyverdragt på listen. Flyverdragten har høj slidstyrke, kvalitets lynlås og reflekser på ærmerne, så dit barn altid er synlig i trafikken efter mørkets frembrud. Slidstærke gummistropper og elastik ved hænder og fødder holder bukseben og handsker på plads og beskytter både ankler og hænder mod blæst, kulde og regn. En overgangsjakke, der lever op til alle tænkelige krav og som kan erhverves for en mere end overkommelig pris.

Reima - Flyverdragt

Reima Kiddo Juonet flyverdragt
999,95 799,95 kr.

Flyverdragter kan fås i et væld af farver og har du en lille guldklump, der elsker farver og fede detaljer, så er denne smarte flyverdragt en super god investering. Den fås først og fremmest i den klassiske sorte model, som er afbillede her, men også i en flot pink farve og en smart blå nuance. Oveni hatten har dragten justerbar elastik i taljen og indvendige selestropper, der er med til at øge bevægelsesfriheden og som sørger for, at dragten bliver præcis hvor den skal selvom legene nogle gange går vildt for sig.

En af flyverdragtens egenskaber, som vi er særligt vilde med er, at modellen ikke kun har forstærkning på knæene, men også på bagdelen samt praktiske gummistropper ved benene. Vælger du denne Reima flyverdragt er du altså sikker på, at den kan klare alle tænkelige strabadser og samtidig giver dit barn en enormt stor bevægelsesfrihed. Flyverdragten er – ligesom alle andre 9 dragter – naturligvis også både vind- og vandtæt og har desuden smarte refleksdetaljer placeret foran såvel som bagpå, så din lille spirrevip er fuldstændig trafiksikker gennem årets mørke og kolde måneder.

Reima - Flyverdragt

Reima Stavanger flyverdragt
1499,95 999,95 kr.

Næstsidste flyverdragt på vores liste ligger i den lidt dyrere ende af prisskalaen selvom den er på tilbud. Ikke desto mindre er det en yderst praktisk og stilfuld flyverdragt, der lever op til alle du end måtte sætte til en kvalitetsflyverdragt, der med fordel kan genanvendes sæson efter sæson. Flyverdragten er udstyret med et vandsøjletryk på 1200 mm. og en åndbarhed på hele 8000 mg/2. Flyverdragten har desuden tapede, vind- og vandtæppe sømme samt trykknapper og lynlåslukning, der sikrer, at hverken kulde, blæst eller regnvand trænger igennem dragtens små hjørner og udsatte områder. En perfekt flyverdragt til familiens lidt ældre børn.

Reima - Flyverdragt

Reima Misteli flyverdragt
749,95 349,95

Sidste flyverdragt på listen er denne lyserøde sag, som du kan få til en særdeles skarp pris, der samtidig ikke tvinger dig til at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Den er naturligvis udstyret med aftagelig hætte samt elastik i ærmer og ben der lukker helt tæt og en vandtæthed på 8000 mm. som holder selv den vådeste regnbyge ude. Sidst men ikke mindst er det værd at nævne, at flyverdragten er udstyret med det blødeste og varmeste polyester fór, som holder din pusling varm og isoleret gennem alle årets kolde måneder og børnehavens mange forskellige udendørsaktiviteter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *